Vandaag geopend van 7:00 tot 17:00 uur

Tips en vragen beantwoord door Harold

Kan ik ook vrijblijvend advies krijgen als ik een vraag heb?
Jazeker, onze ervaren medewerkers denken graag met uw kleine en grote projecten mee! Ze hebben allemaal een technische achtergrond en staan u welwillend bij met professionele en gedegen kennis. Dus kom gerust eens bij ons langs of vul hier het contactformulier in.

Zijn er afwijkende openingstijden tijdens vakanties etc?
Ja, op verschillende nationale feestdagen zijn wij gesloten of hanteren we aangepaste openingstijden. Via de pagina Openingstijden kun je onze exacte openingstijden vinden.

Wanneer moet ik betalen?
Betalen kunt u achteraf doen bij terugbrengst van onze bouwmaterialen en gereedschappen aan de balie met cash, pin of op rekening.

Kan ik een handleiding meekrijgen?
Vraag naar een handleiding aan één van onze medewerkers, zij zijn altijd bereid om die mee te geven en een persoonlijke uitleg te geven.

Kan ik bouwmaterialen en gereedschappen laten bezorgen en weer laten ophalen?
Wij komen al uw bouwmaterialen en gereedschappen bezorgen en ook weer ophalen. klik hier voor onze tarieven Bezorgen / Transport

Vanaf wanneer gaat er een nieuwe huurtermijn in?
Vraag voor de huurtermijnen naar één van onze medewerkers, maar als richtlijnen houden wij de volgende termijnen aan: - Een dag telt 24 uur (hierna gaat een 2e dag in). Voor een aantal machines hanteren wij ook een 1/2 dag tarief (dit is 4 uur)

Kan ik ook langer huren, dan de periode waarvoor ik besproken heb?
Dat kan altijd, laat dit wel even aan ons weten door te bellen / te mailen of langs te komen.

De machine is kapot, wat moet ik nu doen?
Het kan altijd gebeuren dat een machine kapot gaat. Mocht u dit gebeuren, wacht dan niet en bel direct ons zodat we samen snel een passende oplossing kunnen vinden. 

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?
Alle prijzen in de brochures zijn exclusief BTW. op de website kunt u dit aanpassen door op de knop incl. btw excl. btw te klikken dit vind je bij ieder product onderaan de prijzen.

Moet ik Borg betalen?
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.